Іланг-іланг масло

Іланг-іланг масло
П'янкий аромат іланг-ілангу піднімає настрій, викликає легке відчуття ейфорії і прекрасно розслабляє. Ефірна олія, отримана з цих прекрасних яскравих квіток, має безліч корисних властивостей, завдяки яким широко застосовується в косметології і ароматерапії.

Корисні властивості олії іланг-іланг

Корисні властивості олії іланг-іланг 
    дбайливо доглядає за шкірою, зволожуючи їїдопомагає при сильній чутливості шкіримає омолоджуючу діюнадає на шкіру нормалізує впливсприяє розгладженню зморшокдопомагає в боротьбі з головним болеммає заспокійливу діюсприяє усуненню спазмівдопомагає зменшити занепокоєння і гнівнормалізує кров'яний тиск.
Завдяки своєму ефективному впливу цей засіб має широке застосування. Масло іланг-іланг часто використовується в косметології для догляду за шкірою і волоссям.



Як використовувати масло іланг-іланг

Як використовувати масло іланг-іланг 
    Найпростіший спосіб - додати його в готове косметичний засіб. Правильні пропорції: 3-4 краплі на 10 мл основи.Для шкіри обличчя косметичне масло іланг-іланг краще використовувати тільки в розведеному вигляді. Наприклад, ви можете додати його в приготований в до-машніх умовах крем безпосередньо перед його нанесенням.Щоб наповнити вашу кімнату приємним ароматом, додайте 4 краплі в ароматичну лампу.Для повного розслаблення прийміть ароматичну ванну. Для цього використовуйте 4-7 крапель засобу в поєднанні з морською сіллю. Але пам'ятайте, що процедура повинна тривати не більше 15 хвилин, якщо ви хочете приймати ванну довше, про-сто зменшите кількість крапель.Для волосся і нігтів ефірне масло іланг-іланг використовується як укріплення засіб. Додайте 5 крапельок в будь-яке інше рослинне масло і наносите суміш на нігтики.Його також можна застосовувати для полірування нігтів, в цьому випадку потрібно змішати його в рівних пропорціях з жожоба.Для догляду за волоссям додавайте його як додатковий компонент в косметичний засіб - шампунь, маску, бальзам прямо перед його нанесенням.Воно також може бути використано, щоб зняти запалення, отримане після засмаги. Просто змішайте 5 крапель з іншим рослинним маслом.Спробуйте зробити туалетну воду на його основі, додайте 5 крапель на 10 г спирту.Крім того, це кошти використовується для теплих компресів.Ви також можете ароматизувати напої, вистачити пари крапель на стандартну пляшку.
Спробувавши ці способи, ви відчуєте користь масла іланг-іланг. Його використання допоможе вам розслабитися, і підніме настрій. Але не варто забувати про дотримання запобіжних заходів. Злегка перевищивши правильне дозування, ви можете нашкодити своє-му станом, адже це засіб здатний викликати запаморочення або алергічну реакцію. Його також не варто застосовувати протягом тривалого часу, для початку краще брати мінімальну дозу, поступово збільшуючи її. Попередньо зробіть тест на невеликій ділянці шкіри. Це засіб протипоказано при вагітності або схильності до зниженого артеріального тиску.
Оцініть, будь ласка статтю
всього подґлилосЯ: 4594

Увага, тільки СЬОГОДНІ!